Zwakstroom

Kies voor dé expert in zwakstroom

Wanneer u graag een zwakstroom systeem geplaatst wilt hebben, dan is het zaak om een specialist in te schakelen. U wilt natuurlijk dat de installatie naar behoren werkt. Bij Hartog Elektrotechniek zit u dan goed. Ieder systeem kunnen wij voor u plaatsen. Wilt u een intercom? Wij regelen het voor u. Of kiest u liever voor een ouderwetse deurbel? Geen enkel probleem. Waarvoor kiest u?

Wij voeren elke installatie uit

Vroeger was een zwakstroom installatie beperkt tot de welbekende deurbel. Inmiddels vallen veel meer systemen onder deze categorie. Denkt u hierbij aan camera- of intercominstallaties voor uw bedrijf, maar ook beveiligingsinstallaties voor uw bedrijfspand. Wij beschikken over de benodigde kennis over deze zwakstroom systemen. Elke van deze installaties kunnen wij dus voor u plaatsen. Ook het onderhoud en reparatie van uw systemen nemen wij u graag uit handen.

Profiteer van klantgerichte aanpak

Klanttevredenheid hebben wij hoog in het vaandel staan bij Hartog Elektrotechniek. Wij doen dan ook graag die stap extra voor u als klant. Kiest u voor ons om uw zwakstroom installatie te plaatsen, dan nemen wij graag uw wensen door. Ook kunnen wij hierbij een adviserende rol innemen. Ook het budget en de planning bespreken
wij graag met u. Vooraf weet u dus precies wat u van ons kan verwachten. Daarna gaan wij volgens de planning aan de slag met de installatie van uw zwakstroom systeem.

5 van onze sterke punten

  1. Wij hebben al meer dan 75 jaar ervaring in de elektrotechniek
  2. Uw adres voor alles voor uw zwakstroom systeem: van installatie tot onderhoud
  3. Wij bieden u aantrekkelijke tarieven
  4. Ook in geval van spoed staan wij graag voor u klaar
  5. Elk systeem vakkundig geplaatst

zwakstroom

Benieuwd geworden? Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in onze mogelijkheden? En wilt u graag dat wij een zwakstroom systeem voor u plaatsen? Neem dan contact met ons bedrijf op. Wij bespreken graag met u hoe wij u van dienst kunnen zijn. Bel hiervoor vandaag nog naar: 020-6157207. U kunt ook direct op de website het contactformulier invullen. Zodra wij uw bericht ontvangen hebben, zullen wij u een antwoord sturen. Plaatsen wij binnenkort ook een zwakstroom systeem bij uw bedrijf?