OVER ONS

Hartog Elektrotechniek heeft ruim 75 jaar kennis en ervaring op het gebied van elektrotechniek. Heeft u een klus voor ons op het gebied van elektra? Onze specialisten zorgen ervoor dat het werkt. Ook voor onderhoud en inspectie zijn wij in te schakelen. Nieuwbouw of uw huidige installatie, onze medewerker komt graag bij u langs op locatie.

Onze diensten

Wij zijn in te schakelen voor diverse werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek en datacommunicatie:

 1. Lichtinstallatie

  Het aanleggen van lichtinstallaties is een van onze belangrijkste onderdelen. U kunt hierbij denken aan een compleet nieuwe installatie, maar ook aan een renovatie van een bestaande installatie, zodat deze aan de huidige normen voldoet. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan schakelmateriaal en zijn altijd bereid om u te begeleiden met het ontwerpen van een installatie naar uw keuze. Lees meer.

 2. Krachtstroom

  Krachtstroominstallaties worden door Hartog Elektrotechniek altijd met de grootste zorg gemaakt. Vooraf aan de installatie zit een traject van ontwerpen en berekeningen. Wij gaan hierbij altijd uit van uw wensen waardoor u een installatie krijgt die aan uw situatie voldoet. Door middel van kabelberekeningen kunnen wij ervoor zorgen dat de installatie voldoet aan de huidige situatie van uw bedrijf of juist geschikt is om verdere groei van uw bedrijf zonder problemen op te kunnen vangen. Lees meer.

 3. Aardingsinstallaties

  Bij ons kunt u ook terecht voor uw aardingsinstallatie. Een aarding is een verbinding van een geleidend element naar de aarde. Een aardingsinstallatie is verplicht in elk elektrisch hoog- of laagspanningsinstallatie.

  Het plaatsen van een aardingsinstallatie dient zeer nauwkeurig en correct te gebeuren. Het is daarom aan te raden om dit altijd door vakmensen te laten plaatsen. Hartog Elektrotechniek is erin gespecialiseerd om uw aardingsinstallatie op een veilige en juiste manier te installeren. Wilt u een nieuwe aardingsinstallatie of juist een controle of nazicht van uw huidige situatie? Geen probleem. Lees meer.

 4. Datacommunicatie

  De computer gaat een steeds grotere rol spelen in onze samenleving. Deze is niet meer weg te denken op uw werk bijvoorbeeld. U wilt hier geen omkijken naar hebben, maar wilt natuurlijk wel dat alles altijd werkt.

  Hartog Elektro biedt u de mogelijkheid om een computernetwerk op nette wijze aan te laten leggen. Dit doen wij door middel van cat. 5 bekabeling, wat garant staat voor een optimale snelheid van uw netwerk. Tevens kunnen wij voor u de stroomvoorziening voor uw computers en randapparatuur verzorgen. Lees meer.

 5. Zwakstroom

  Intercomsystemen worden steeds meer toegepast in een moderne woonomgeving. Hartog Elektro is het juiste adres voor uw intercomsystemen. Mede door onze werkzaamheden voor woningbouwverenigingen hebben wij jarenlange ervaring op dit gebied. U kunt voor zowel onderhoud van uw bestaande systeem of aanleg van nieuwe systemen bij ons terecht.

  Uiteraard is dit maar een van de vele mogelijkheden die doormiddel van zwakstroom worden bewerkstelligd. Hartog Elektrotechniek informeert u graag over de mogelijkheden. Lees meer.

 6. Beveiliging

  Het beveiligingen van uw eigendommen in uw bedrijf is natuurlijk noodzaak. Hartog Elektrotechniek stelt u in de mogelijkheid uw bedrijfspand op een deugdelijke wijze elektronisch te beveiligen tegen inbraak. Lees meer.

 7. Service

  Naast nieuwe installaties en elektra werkzaamheden verzorgen wij ook uw onderhoud. Periodiek komen we langs voor een inspectie. Op deze manier bent u er zeker van dat alles veilig is geïnstalleerd en blijft werken. Moet er iets met spoed gerepareerd worden? Neem dan direct contact met ons op. Lees meer.

3