Meterkast aansluiten

Profiteer van ruim 75 jaar ervaring

Wanneer u uw meterkast wilt aansluiten, dan doet u er verstandig aan iemand in te schakelen met kennis en ervaring. U wilt natuurlijk dat het aansluiten goed gedaan wordt en dat u achteraf niet voor vervelende verrassing komt te staan. Met ruim 75 jaar ervaring biedt Hartog Elektrotechniek dan uitkomst. Wij kunnen uw meterkast installeren op de juiste manier. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en zorgen ervoor dat u als ondernemer weinig overlast van ons heeft.

Meterkast aansluiten? Kies voor de expert

Het aansluiten van een meterkast vergt specialistische kennis. U wilt dan ook een bedrijf kiezen dat weet wat ze doen. Met meer dan 75 jaar ervaring in huis weten wij precies wat er komt kijken bij de aansluiting van meterkasten. Onze vakkundige medewerkers komen graag bij u langs om dit karweitje voor u uit te voeren. Wij zorgen ervoor dat alles snel en vakkundig voor u gebeurt. U zult nooit lang zonder stroom zit wanneer wij uw meterkast aansluiten.

Ook voor reparatie en onderhoud

Bij Hartog Elektrotechniek begrijpen we dat u als ondernemer niet zonder stroom wilt zitten. Daarom staan wij ook bij spoedgevallen voor u klaar. Wij kunnen diverse reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Verstandig is echter om problemen te voorkomen. Daarom kunt u ons ook inschakelen voor het onderhoud van uw meterkast. Wij kijken de kast helemaal na en eventuele problemen worden verholpen. Naast het aansluiten helpen wij u dus ook graag bij onderhoud en reparatie.

Nog 5 van onze pluspunten

  1. Wij hebben ruim 75 jaar kennis en ervaring in ons vakgebied
  2. Het aansluiten van uw meterkast gebeurt vakkundig en vlug
  3. Al uw werkzaamheden door 1 bedrijf uitgevoerd
  4. Wij hanteren een transparante aanpak
  5. Ook uw adres voor spoedgevallen

meterkast aansluiten

Graag wat meer weten?

Wij staan graag voor u klaar. Voor meer informatie over het aansluiten van uw meterkast kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 020-6157207. Wilt u graag mailen? Vult u dan het contactformulier op onze site in. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons. Kiest u ook voor Hartog Elektrotechniek wanneer u uw meterkast wilt aansluiten?