Lichtinstallatie

Het aanleggen van lichtinstallaties is een van onze belangrijkste onderdelen. U kunt hierbij denken aan een compleet nieuwe installatie, maar ook aan een renovatie van een bestaande installatie, zodat deze aan de huidige normen voldoet. Ook voor een uitbreiding van een bestaand systeem voor bijvoorbeeld een nieuwe keuken bent u bij ons aan het goede adres. Tevens kunnen wij een aanvraag bij het energiebedrijf voor u regelen.

Installatie op maat

Als u specifieke wensen heeft, dan zullen wij er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen. Wij hebben daarom ook een uitgebreid assortiment aan schakelmateriaal en zijn altijd bereid om u te begeleiden met het ontwerpen van een installatie naar uw keuze.

Verlichting

Verlichting is er in vele verschillende soorten en dat is niet voor niks. Zo zal buitenverlichting anders zijn dan binnenverlichting. Pok hier geldt dat niet alle binnen-/ buitenverlichting hetzelfde zal zijn. Bent u op zoek naar verlichting voor uw kantoor, noodverlichting of verlichting voor buiten uw bedrijfspand? Laat ons u adviseren. Met onze ervaring kunnen we u precies vertellen welke lichtberekening u nodig heeft. Ook zijn wij natuurlijk in te schakelen voor de installatie.

Wij werken met producten van o.a.:

abb

buschjaeger

hager

holec

jung

lichtinstallatie

lichtinstallatie

Lichtinstallatie