Krachtstroom

Alles voor uw elektra

Heeft u krachtstroom in uw bedrijf nodig? Sommige apparaten halen zo veel stroom uit het net dat de standaard 230 Volt niet zwaar genoeg is. Om deze apparaten te laten werken, is zogenaamde krachtstroom nodig. Hartog Elektrotechniek kan deze voor u installeren. Wij hebben ruim 75 jaar ervaring op het gebied van elektra. Wij werken alleen met goed opgeleid personeel en kwalitatieve producten. Zo staan wij garant voor een goede en veilige installatie. Op onze website vindt u meer informatie of bel ons wanneer u meer wilt weten.

Een krachtstroom installatie op maat

Bij het installeren van apparatuur met een hogere energiebehoefte is een andere aansluiting nodig. Krachtstroom is de term die wordt gebruikt voor een elektrische aansluiting tussen twee of drie fasen van een driefasenenergiesysteem. Een ander woord voor krachtstroom is draaistroom. Bij de aansluiting worden vaak dikkere draden gebruikt in verband met de zwaardere installatie. Het spanningsniveau voor krachtstroom is 400 Volt. Door middel van kabelberekeningen kunnen wij ervoor zorgen dat de installatie voldoet aan uw huidige situatie of juist geschikt is voor verdere groei van uw bedrijf. Wij gaan bij het ontwerpen van een installatie altijd uit van de NEN 1010, de nieuwe norm voor elektrotechnische spanningsinstallaties.

Klantgerichte service

Of u nu een krachtstroom installatie in uw bedrijf wilt, computernetwerken wilt laten aanleggen of een bedrijf zoekt voor uw elektra onderhoud, wij van Hartog Elektrotechniek staan voor u klaar. Wij vinden een goede service erg belangrijk. Zo staan we voor korte communicatielijnen en gaan wij niet weg voordat u tevreden bent. Uw wensen worden vooraf duidelijk besproken. Zo kunnen we een installatie leveren die voldoet aan uw eisen.

Alles voor uw elektrotechniek

Naast krachtstroom kunt u bij ons ook terecht voor andere elektrotechnische werkzaamheden zoals:

  • Verlichting
  • Lichtinstallaties
  • Zwakstroom
  • Data
  • Beveiliging

Krachstroom

Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen?

Wilt u meer informatie over een installatie of wilt u direct een afspraak inplannen met onze elektricien? Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 020-6157207. Stuur u liever een e-mail? Geen probleem. Ons mailadres is: info@hartog-elekto.nl. Een van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wij installeren uw krachtstroom met grootste zorg!