Elektrotechniek

Een bedrijf met ervaring

Hartog Elektrotechniek heeft ruim 75 jaar ervaring in huis. We mogen ons daarom met recht een expert noemen binnen ons vakgebied. We werken alleen met goed opgeleid personeel met diverse specialismen. Heeft u een klus voor ons in de regio Amsterdam? Wij staan graag voor u klaar. Een van onze installateurs komt bij u langs op locatie om uw wensen te bespreken. Of het nu gaat om een nieuwe klus of bestaande installatie, wij zijn uw adres in de elektrotechniek.

Garant voor kwaliteit

Wij zijn een erkend bedrijf dat volgens de laatste normen met betrekking tot elektrotechniek werkt. Zo staan wij garant dat u voorzien bent van een veilige en juiste installatie. Wij hebben kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Ook zorgen we ervoor dat onze elektriciens altijd op de hoogte zijn van de laatste trend en ontwikkelingen op het gebied van elektrotechniek. Daarnaast werken wij alleen met kwalitatief materiaal. Op deze manier bent u verzekerd van veilig systeem.

Onderhoud en inspectie

U kunt bij ons terecht voor diverse elektrotechniek mogelijkheden. Zo kunnen we uw intercom installeren of uw computernetwerken aanleggen. Bekijk onze website voor al onze diensten. Wij voeren ook periodiek onderhoud en inspecties uit. Zo blijft u verzekerd van een goede en veilige installatie. Geen omkijken meer naar uw elektra. Zo kunt u blijven doen waar u goed in bent; ondernemen.

Diverse mogelijkheden op het gebied van elektrotechniek

Bent u op zoek naar een installatie met betrekking tot elektrotechniek die aan de strengste normen voldoet en veilig is? Dan bent u bij Hartig Elektrotechniek aan het juiste adres voor onder meer het volgende:

  • Verlichting
  • Lichtinstallaties
  • Krachtstroom
  • Zwakstroom
  • Data
  • Beveiliging

Elektrotechniek

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden

Wilt u meer informatie of direct een afspraak inplannen? Neem dan direct contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om samen de mogelijkheden door te nemen. We zijn te bereiken op het telefoonnummer: 020-6157207. U kunt ons ook een e-mail sturen via: info@hartog-elektro.nl. Een van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Laat uw elektra verzorgen door Hartog Elektrotechniek.