Elektronisch bedrijf

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Naar een elektronisch bedrijf op zoek? Dan bent u bij Hartog Elektrotechniek aan het goede adres. Wij kunnen u op elektronisch vlak diverse werkzaamheden uit handen nemen. Denkt u hierbij aan de aanleg van lichtinstallaties en computernetwerken, maar ook intercomsystemen voor uw bedrijf installeren wij graag. U hoeft nog maar een onderneming in te schakelen voor deze werkzaamheden. Hierdoor weet u precies wat u kunt verwachten. Kiest u ook voor ons?

Profiteer ook van onze kennis en ervaring

Wij begrijpen dat u een bedrijf met kennis van zaken wilt inschakelen. Hartog Elektrotechniek heeft inmiddels
op elektronisch vlak meer dan 75 jaar kennis en ervaring in huis. Wij weten dus precies wat hierbij komt kijken. Ook vinden wij het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Zo zorgen wij ervoor dat wij altijd werken met de nieuwste materialen en technieken. Uw systemen zijn dan ook altijd up-to-date.

Weet waar u aan toe bent

Kiest u ervoor om een elektronisch bedrijf in te schakelen voor de aanleg van lichtinstallaties, dan wilt u natuurlijk weten wat u kunt verwachten. U wilt dat werkzaamheden naar wens uitgevoerd worden en weten wat de bijbehorende kosten hiervoor zijn. Wij van Hartog Elektrotechniek zijn dan uw bedrijf. Als expert op elektronisch gebied hanteren wij een transparante werkwijze. Vooraf brengen wij uw wensen in kaart. Ook het kostenplaatje en de planning wordt met u doorgenomen.

Wat is onze kracht?

  • U profiteert van ruim 75 jaar ervaring en kennis
  • Als elektronisch expert werken wij met korte communicatielijnen
  • 1 bedrijf voor al uw werkzaamheden, waardoor u weet wat u kunt verwachten
  • Wij helpen ook bij spoed
  • Wij bieden u een klantgerichte aanpak

Elektronisch bedrijf

Kiest u ook voor ons elektronisch bedrijf?

Wilt u graag dat wij uw elektronisch werkzaamheden uit handen nemen? Of zou u wat meer willen weten over de mogelijkheden van ons bedrijf? Neem in beide gevallen gerust contact op. Wij bespreken graag met u hoe wij u van dienst kunnen zijn. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 020-6157207. Wilt u liever een e-mail sturen? Dan kunt u het contactformulier op de website invullen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk een reactie sturen. Waarvoor schakelt u ons elektronisch bedrijf in?