Elektricien

Dé klantgericht expert in de elektrotechniek

Een vakkundige elektricien vindt u bij Hartog Elektrotechniek. Met ruim 75 jaar ervaring mogen wij ons met recht een expert in ons vakgebied noemen. Onze elektricien kan u diverse werkzaamheden uit handen nemen. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen als ondernemer. De overlast wordt tot een minimum beperkt. Zo kunt u zich bezighouden met wat u goed kan: ondernemen.

Waarbij wij u kunnen helpen

Door de kennis en ervaring die wij in huis hebben, kunnen wij u bij een breed pakket van diensten van dienst zijn. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste technieken en materialen. U kunt onze elektricien inschakelen voor onder andere:

  • De installatie van lichtinstallaties
  • Het plaatsen van diverse krachtstroominstallaties op basis van de geldende normen
  • Het installeren van diverse zwakstroomsystemen, waaronder intercom
  • De installatie van computernetwerken
  • Het plaatsen van verschillende beveiligingssystemen

Ook reparatie en onderhoud

Naast de installatie van verschillende systemen kan onze elektricien meer voor u betekenen. Ook het onderhoud
en de reparatie van uw installaties nemen wij u graag uit handen. Onze elektricien is goed opgeleid en heeft de
juiste diploma’s. Hij weet dus precies hoe ieder systeem in elkaar steekt. Problemen zijn snel gevonden en verholpen. Heeft u een spoedklus? Ook dan kunt u ons inschakelen. Neem contact op en wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs.

5 redenen waarom u voor ons kiest

U zou natuurlijk ook voor een andere elektricien kunnen kiezen. Waarom roept u onze hulp dan in en niet die van een ander? Eenvoudig. Wij bieden u het volgende:

  1. Ruim 75 jaar kennis en ervaring
  2. Breed pakket aan diensten
  3. Een heldere aanpak
  4. Uw wensen staan centraal
  5. Aantrekkelijke tarieven

elektricien

Waarvoor schakelt u onze elektricien in?

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij ons. Daarom doen wij graag dat beetje extra voor u. Niet alleen bieden u een zo breed mogelijk dienstenpakket, maar wij leveren ook een uitstekende service. Neemt u daarom gerust contact op wanneer u nog vragen heeft voor onze elektricien. Hiervoor kunt u direct op onze site het contactformulier invullen. Wanneer u ons graag persoonlijk spreekt, bel dan naar: 020-6157207. Wat kan onze elektricien voor u betekenen?