Elektra

Ruim 75 jaar ervaring in elektrotechniek

Zoekt u een bedrijf dat zorgt dat uw elektra altijd en zonder problemen werkt? Kies dan voor Hartog Elektrotechniek. Met meer dan 75 jaar ervaring in huis is geen klus voor ons te gek. U wilt altijd er verzekerd van zijn dat alles werkt. Of het nu gaat om uw computer, intercom of beveiliging, wij zorgen ervoor dat u zonder problemen kunt blijven werken. Met onze expertise op het gebied van elektra kunnen we elk probleem verhelpen: of het nu gaat om nieuwbouw of een huidige installatie. Wilt u meer informatie? Bekijk dan onze website voor alle mogelijkheden of neem contact met ons op.

Alles voor uw elektra

U kunt bij ons terecht voor een reeks aan mogelijkheden op het gebied van elektra en datacommunicatie. Wilt u een meterkast aansluiten, computernetwerken aanleggen of een krachtstroominstallatie? Geen probleem. Onze elektricien komt graag bij u op locatie om alle mogelijkheden met u te bespreken. Wij werken alleen met gerenommeerde leveranciers en kwalitatieve producten. Op deze manier kunnen wij u een veilige en juiste installatie garanderen.

Klantgerichte service

Kiest u voor Hartog Elektrotechniek, dan maakt u de keuze voor een oplossing op maat. Uw elektra klus wordt op maat geleverd. Zo krijgt u een installatie die bij u past. Wij houden van korte communicatielijnen en goede communicatie met onze klanten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Onze expert weten alles van elektra en komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Onze werkzaamheden

Onze werkzaamheden zijn erg divers. Zo kunnen we uw complete lichtinstallatie verzorgen of een intercomsysteem installeren. Een overzicht van onze werkzaamheden op het gebied van elektra:

  • Verlichting
  • Krachtstroom
  • Zwakstroom
  • Data
  • Beveiliging

Elektra

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van elektra? Bij ons bent u aan het juiste adres. Met onze ervaring en expertise kunnen we elke klus aan. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of direct een afspraak inplannen? Neem contact op via: 020-6157207. Stuurt u liever een e-mail? Dan kan ook via: info@hartog-elektro.nl. Hartog Elektrotechniek is uw expert voor elektra.