Electrotechniek

Nog maar 1 bedrijf inschakelen

Zoekt u naar dé specialist in de electrotechniek? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hartog Electrotechniek kan u diverse werkzaamheden uit handen nemen. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van een lichtinstallatie of een intercom. Ook uw gehele computernetwerk komen wij graag bij u plaatsen. Tevens kunnen wij het onderhoud en de reparatiewerkzaamheden voor u uitvoeren. U hoeft nog maar een bedrijf voor dit alles in te
schakelen. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

Profiteer van meer dan 75 jaar ervaring

Wij hebben inmiddels meer dan 75 jaar kennis van en ervaring in de electrotechniek. Ook zijn onze medewerkers goed opgeleid en beschikken zij over de juiste diploma’s. Zij weten precies wat er komt kijken bij alle werkzaamheden in de electrotechniek. En kunnen deze naar wens uitvoeren. Daarnaast blijven wij ook goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij werken dan ook altijd met de nieuwste technieken en materialen.

Kies voor een transparante werkwijze

Een specialist in de electrotechniek kan nog over zoveel vakkennis beschikken, maar als u niet weet waar u aan toe bent kiest u toch voor een ander. Daarom hanteren wij een transparante aanpak. Wij zorgen ervoor dat u vooraf altijd op de hoogte bent van de planning en het kostenplaatje. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen als ondernemer. Ook zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk overlast van ons heeft.

Daarom dé expert in de electrotechniek

  • De benodigde kennis in huis om diverse werkzaamheden in electrotechniek voor u uit te voeren
  • Onze communicatielijnen zijn kort. Problemen worden snel opgelost
  • 1 aanspreekpunt voor al uw werkzaamheden
  • Geen project is ons te groot of te klein
  • Wij bieden ook hulp bij spoed

Electrotechniek

Wilt u graag contact opnemen

Wilt u graag meer weten over hoe dé expert in de electrotechniek u kan helpen? Of heeft u nog een andere vraag voor ons? U kunt in beide gevallen altijd contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar. U kunt meteen op de website het contactformulier invullen en naar ons opsturen. Wij nemen dan spoedig contact met u op. Spreekt u ons liever persoonlijk? Bel dan naar: 020-6157207. Uw expert in electrotechniek is Hartog Electrotechniek.