Electra

Een bedrijf met veel ervaring

Zoekt u een specialist op het gebied van electra in de regio van Amsterdam? Denk dan aan Hartog Elektrotechniek. Wij hebben ruim 75 jaar ervaring op het gebied van electra. Wij zijn een erkend bedrijf dat alleen werkt volgens de laatste normen. Met goed opgeleid personeel kunnen we elke klus met betrekking tot electra klaren. Wilt u meer informatie? Bekijk dan onze website voor de mogelijkheden of neem contact met ons.

Wilt u een lichtinstallatie of uw bedrijfspand beveiligen?

Het aanleggen van lichtinstallatie is ons niet vreemd. U kunt hierbij denken aan een compleet nieuwe installatie maar ook aan een renovatie van een bestaand systeem. We zorgen ervoor dat deze weer helemaal aan de huidige normen voldoet. Als u specifieke electra wensen heeft, dan zullen wij er alles aan doen om aan deze wensen te voldoen. We hebben een uitgebreid assortiment aan schakelmateriaal. Ook leveren we de juiste electra producten die u nodig heeft voor uw installatieprojecten op het gebied van toegang, inbraak, brand en CCTV.

Service en inspectie

Wij staan voor een klantgerichte service en heldere aanpak. Wij vinden het belangrijk dat uw electra werkt en blijft werken. Daarom voeren we periodiek onderhoud en inspectie uit. Zo heeft u geen omkijken naar uw electra en bent u ervan gegarandeerd dat alles volgens de laatste norm werkt. Onze elektricien komt graag bij u langs op locatie.

Overzicht van onze electra werkzaamheden

Wilt u dat we uw meterkast komen aansluiten of computernetwerk komen aanleggen? Geen probleem. Wij zijn in te schakelen voor diverse werkzaamheden zoals:

  • Verlichting
  • Lichtinstallaties
  • Data
  • Beveiliging
  • Krachtstroom
  • Zwakstroom

electra

Wilt u direct een afspraak maken?

Kunnen wij iets voor u betekenen op het gebied van elektrotechniek? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag met u alle mogelijkheden. Ook is het voor ons geen probleem om bij u langs te komen. Onze elektricien bespreekt graag uw wensen. We zijn te bereiken via: 020-6157207. Tevens kunt u ons altijd een e-mail sturen. Ons mail adres is: info@hartog-elektro.nl. Een van onze medewerkers zal dan zo spoedig mogelijk reageren. Geen omkijken naar uw electra met Hartog Elektrotechniek.