Diensten

Bij Hartog Elektrotechniek kunt u terecht voor verschillende werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek en datacommunicatie. Heeft u een klus voor ons op dit gebied? Of heeft u een specifiek vraagstuk? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar.

 1. Lichtinstallatie

  Het aanleggen van lichtinstallaties is een van onze belangrijkste onderdelen. U kunt hierbij denken aan een compleet nieuwe installatie, maar ook aan een renovatie van een bestaande installatie volgends de huidige normen. Wij hebben een ruim aanbod aan schakelmateriaal en zijn altijd bereid om u te begeleiden met het ontwerpen van een installatie naar uw keuze. Lees meer.

 2. Krachtstroom

  Krachtstroominstallaties worden door Hartog Elektrotechniek altijd met de grootste zorg gemaakt. Vooraf aan de installatie zit een traject van ontwerpen en berekeningen. Wij gaan hierbij altijd uit van uw wensen waardoor u een installatie krijgt die aan uw situatie voldoet. Lees meer.

 3. Aardingsinstallatie

  Bij ons kunt u ook terecht voor uw aardingsinstallatie. Een aarding is het verbinden van een geleidend element naar de aarde. Een aardingsinstallatie is verplicht in elk elektrisch hoog- of laagspanningsinstallatie. Het plaatsen van een aardingsinstallatie dient zeer nauwkeurig en correct te gebeuren. Het is daarom aan te raden om dit altijd door vakmensen te laten plaatsen. Lees meer.

 4. Datacommunicatie

  De computer gaat een steeds grotere rol spelen in onze samenleving. Deze is niet meer weg te denken op uw werk bijvoorbeeld. U wilt hier geen omkijken naar hebben, maar u wilt natuurlijk wel dat alles altijd werkt. Hartog Elektro biedt u de mogelijkheid om een computernetwerk op nette wijze aan te laten leggen. Lees meer.

 5. Zwakstroom

  Intercomsystemen worden steeds meer toegepast in een moderne woonomgeving. Hartog Elektro is het juiste adres voor uw intercomsystemen. Mede door onze werkzaamheden voor woningbouwverenigingen hebben wij jarenlange ervaring op dit gebied. U kunt voor zowel onderhoud van uw bestaande systeem of aanleg van nieuwe systemen bij ons terecht. Lees meer.

 6. Beveiliging

  Het beveiligingen van uw eigendommen in uw bedrijf is natuurlijk noodzaak. Hartog Elektrotechniek stelt u in de mogelijkheid uw bedrijfspand op een deugdelijke wijze elektronisch te beveiligen tegen inbraak. Lees meer.

 7. Service

  Naast nieuwe installaties en elektra werkzaamheden verzorgen wij ook uw onderhoud. Periodiek komen we langs voor een inspectie. Op deze manier bent u er zeker van dat alles veilig is geïnstalleerd en blijft werken. Moet er iets met spoed gerepareerd worden? Neem dan direct contact met ons op. Lees meer.

Diensten

Diensten

Diensten