Computernetwerken

Alles onder 1 dak

Bent u op zoek naar de specialist in computernetwerken? Dan bent u bij ons van Hartog Elektrotechniek op de juiste plek. Wij kunnen u met een breed pakket aan diensten helpen dankzij onze jarenlange ervaring. Of het nu gaat om de aanleg van een computernetwerk of reparatie, wij zijn uw adres. U hoeft dus nog maar een bedrijf in te schakelen voor al deze werkzaamheden. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent. Wel zo prettig
natuurlijk.

Altijd up-to-date

Door onze kennis en ervaring weten wij precies wat er komt kijken bij de aanleg en reparatie van computernetwerken. Maar wij bieden u meer. U wilt natuurlijk een computernetwerk dat helemaal aan de laatste eisen voldoet. Dat begrijpen wij van Hartog Elektrotechniek. Daarom blijven wij onszelf continue ontwikkelen. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen op het vlak van elektrotechniek. Op deze manier zorgen wij ervoor dat al uw computernetwerken weer helemaal up-to-date zijn en blijven.

Voor elk project

Wij kunnen diverse werkzaamheden op het vlak van computernetwerken uitvoeren voor u. Of het nu gaat om het plaatsen van een wandcontactdoos of een patchkast, wij staan graag voor u klaar. Hele computernetwerken kunnen wij voor u aanleggen, maar wij helpen u ook graag bij repareren van het netwerk. Wilt u graag dat uw
telefooninstallatie in het computernetwerk geïntegreerd wordt? Ook dat is mogelijk bij ons. Laat ons uw wensen weten en wij zorgen ervoor dat het gerealiseerd wordt.

5 redenen om voor ons te kiezen

  1. Wij hebben ruim 75 jaar kennis en ervaring in huis
  2. Korte communicatielijnen, waardoor problemen snel verholpen zijn
  3. U kunt ons ook inschakelen voor spoedopdrachten
  4. Wij bieden u een klantgerichte service
  5. Snel en vakkundig computernetwerken aangelegd of gerepareerd

computernetwerken

Leggen wij computernetwerken aan bij u?

Wilt u graag wat meer informatie over onze werkwijze bij de aanleg van computernetwerken? Of zou u juist graag van onze diensten gebruikmaken? In beide gevallen staan wij graag voor u klaar. Neem dus gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-6157207 of vul het contactformulier in op de website. Wij helpen u graag verder. Voor de vakkundig aanleg en reparatie van computernetwerken moet u bij Hartog Elektrotechniek zijn.