Beveiliging

Het beveiligingen van uw eigendommen in uw bedrijf is natuurlijk noodzaak. Hartog Elektrotechniek stelt u in de mogelijkheid uw bedrijfspand op een deugdelijke wijze elektronisch te beveiligen tegen inbraak. In samenwerking met ADI leveren wij dé juiste producten die u nodig heeft voor uw installatieprojecten op het gebied van toegang, inbraak, brand en CCTV.

Als klant van Hartog Elektro heeft u toegang tot de werelds ‘veiligste’, bekendste en vooruitstrevende producten van o.a. Ademco, Tamron, Rokonet, Honeywell, Dedicated Micros, System Sensor, Digimerge, Bosch, Duran, Visonic, en Sanyo, Ganz-Computar.

Toegang

Toegang

U kunt bij ons terecht voor de installatie van diverse toegangssystemen. Van eenvoudige toegangssystemen tot uitgebreide netwerksystemen met duizend toegangspunten. En van registratie in data en beeld tot toegangkeys en key-houders. Met een assortiment van Northern Computers, Honeywell, HID, Ultra Electronics en vele andere staat de deur open voor elke installatie.

Beveiliging

Brand

Het Brand productenpakket voorziet u van hoogwaardige alarmsystemen tot aan designer rookmelders. Het is onnodig om te zeggen dat de grote namen, zoals Notifier, System Sensor, Labor Strauss en C-tec, al heel lang een solide reputatie hebben als het gaat om het ontwikkelen van hoogwaardige producten die aan de wetgeving en eisen van brandinstallatieprojecten voldoen.

Beveiliging

CCTV

Met camera’s, lenzen, IR-lampen, beeldschermen, recorders, bedieningspanelen, kabels, hardware en software van o.a. Dedicated Micros, ImageHoneywell, Digimerge, en Tamron, kunnen we eenvoudige tot de meest geavanceerde CCTV projecten voorzien van de juiste apparatuur.

Beveiliging

Inbraak

Met de Inbraak-producten van ADI heeft u een brede keus aan alarmsystemen voor zowel beveiliging van overheidsinstellingen als bedrijfskantoren- en terreinen. In ons assortiment hebben we producten van o.a. Bosch, Honeywell, Visonic, Rokonet, Optex, Manevier CSA op voorraad.