Aardingsinstallatie

Bij ons kunt u ook terecht voor uw aardingsinstallatie. Een aarding is de verbinding van een geleidend element naar de aarde. Elke elektrisch hoog- of laagspanningsinstallatie moet verplicht een aardingsinstallatie bevatten. Het plaatsen van een aardingsinstallatie dient juist en nauwkeurig te gebeuren. Het is daarom raadzaam om deze aardingsinstallatie altijd door vakmensen te laten installeren. Hartog Elektrotechniek is gespecialiseerd om uw aardingsinstallatie op een correcte en veilige manier te plaatsen.

Waarom een aardingsinstallatie?

U heeft het misschien zelf weleens meegemaakt: een (kleine) elektrische schok bij het aanzetten van bijvoorbeeld uw computer of ander apparaat. Deze electriciteitsoverdracht is het gevolg van overspanning op het apparaat. Om dit te vermijden is een geleidende verbindingen aan de aarde een noodzaak.

Aardingsinstallatie

Is uw installatie wel veilig en correct?

Apparaten met een geleidende buitenframe kunnen erg veilig lijken. Maar is de aardingsinstallatie wel in orde? Weet u zeker dat de aardlekschakelaar wel correct is ingebouwd? Of de aardleiding op de juiste manier is verbonden met de aardrail in de groepenkast? Hartog Elektrotechniek is in te schakelen om een aardingsinstallatie te installeren, maar ook bij controle en nazicht van dit systeem. Wilt u meer informatie of een offerte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.